Hälsosam vardag!

- I samarbete med Topformula -

Hej allesammans! Hoppas allt är superfint med er! Själv är det toppen!

Nu äntligen börjar det bli varmt ute. Det har varit över 20 grader de senaste dagarna, och alla blommor har blommat fram! Så himla fint. Våren är verkligen här nu! Så underbart.

Själv startade jag dagen med en smoothie (som jag alltid startar min dag med), samt den dagliga dosen av vitaminer och kosttillskott som jag tar innan jag startar dagen! Det var verkligen längesen jag var sjuk nu! *Peppar peppar* Kanske kan det vara för att jag har varit så noga med att ta mina vitaminer varje dag? Jag är väldigt noga med att ta både kosttillskott och äta nyttigt varje dag, och alltid få i mig frukt och grönt varje dag. Så jag är otroligt glad att jag har hållit mig frisk så länge som jag har gjort! Framförallt i dessa tider när det är karantän, och man måste hålla sig extra frisk!


De vitaminer jag tar varje dag är A, C, D3, E, K, B1, B2, B3, B6, B12, Folat, Biotin, B5, Kalcium, Järn, Job, Magnesium, Zink, Selen, Koppar, Mangan, Krom, Molybden, Kalium, Omega 3, bor, MSM osv. En hel del med andra ord, rättare sagt den dagliga dosen av vitaminer och antioxidanter man bör få i sig varje dag. Det kanske låter som mycket vitaminer, men jag tar endast 4-5 kapslar om dagen, för väljer man rätt vitaminer som innehåller många vitaminer i en kapsel, så räcker det med några kapslar/tabletter om dagen :) Topformula är en hälsokost butik som har massor med vitaminer till bra priser och fri frakt! Hur bra? Jag kan verkligen rekommendera dem! Deras Omega 3 och solbrun-kapslar kostar endast 25-33 kr, så himla prisvärt!

Ps. Är man vegetarian så är Järn ett absolut måste, annars kan man drabbas av järnbrist vilket leder till konstant trötthet och energilös, samt som kan bidra till ökat håravfall med mera.

Just nu har de ett perfekt erbjudande! Rabattkoden "TESTA10" ger 10% rabatt på ett köp, och erbjudandet gäller till och med den 31:a Maj.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229