Vegansk och ekologisk hudvård!

Inlägget är i samarbete med M Picaut


Ett märke som jag använder dagligen och som jag älskar är det veganska och ekologiska märket M Picaut. Deras skin detox moisturiser är en stor favorit hos mig sedan innan, huden blir otroligt återfuktad samtidigt som den detoxar huden och motverkar pormaskar och acne. En otroligt bra ansiktskräm som jag är supernöjd med! Jag kan verkligen rekommenderar den starkt, dessutom är den otroligt dryg och räcker hur länge som helst :) Den här gången fick jag även möjlighet att testa flera produkter från M Picaut!


Serum är ett måste för mig när det kommer till min hudvårdsrutin. Förutom att serum skyddar huden mot fria radikaler, så hjälper den även till att öka effekten och verkan av dina hudvårdsprodukter upp till 3 gånger. Serumet är den produkt som går ner djupast. En ansiktskräm är till för att vårda hudytan, medan serumet går ner för att stärka huden till djupet. Serumet är den produkt som ger mest effekt och kan förbättra hudens kvalitet bättre än någon annan hudvårdsprodukt.

Jag älskar detta serum! Den innehåller även hyaluronsyran som hjälper till att binda och låsa fukten i huden, som samtidigt ger ett skyddande film på huden, samt reducerar synbarheten av rynkor och ger en boost till hudens elasticitet. Love it! Och dryg som bara den är den också! Så detta serum har jag använt dagligen nu under en längre tid, och min hy har blivit helt fantastisk!! Perfekt nu efter sommaren - när man har utsett huden för mycket sol osv.


Sist men inte minst är en body wash och en body lotion. Duschkrämen luktar fantastiskt gott med en doft av citron och aloe vera. Me like! Och deras body lotion innehåller havtorn och aprikoskärna. En jättebra återfuktande lotion som torkar snabbt in i huden. Jag är OTROLIGT kräsen när det kommer till body lotion, då jag inte gillar när det tar för långt tid för en lotion att "torka", eller när man får den där "kladdiga" känslan på huden. Så jag blev överlycklig när jag hittade denna :)

Någon av er som har testat detta märke? Vad tycker ni? :D

Gillar