Underbara produkter!

Loelle är ett utav mina favoritmärken när det kommer till rosenvatten och arganolja! Rosenvatten är perfekt att använda som toner till ansiktet. Jag brukar använda rosenvatten efter rengöring och innan jag applicerar serum, detta för att få en finare lyster i ansiktet samt för att sluta porerna. Man kan även använda den som en refreshing spray på sminket för en piggare look. Flaskan är otroligt dryg och en flaska för mig håller i flera månader.

Som jag tidigare nämnt använder jag deras arganolja dagligen. Alltid innan läggdags. Då är håret mjukt och fint morgonen därpå :) Dock fick jag testa en ny hårolja nu som innehåller argan och grapefrukt. Jag älskar grapefrukt så jag är helt kär i doften, så nu kommer håret lukta ännu godare! Sedan går det självklart utmärkt att använda den på huden också.

Jag måste även nämna att deras avocado-olja kan man använda både på ansiktet, kroppen och i maten! Jag blev chockad när jag läste "you can eat me" på flaskan. Så detta kallar jag rena produkter!

Ett julklappstips från mig till er, ​jag rekommenderar alla deras produkter starkt! De har just nu 25 % rabatt på alla produkter fram till jul! Hur bra?? Klicka HÄR för att komma till deras hemsida.

Det spelar ingen roll om jag samarbetar med ett företag eller inte. Mina åsikter är mina åsikter. Jag har bara tur som får samarbeta med ett företag som jag själv är en trogen kund hos :) All love.

Kram på er <3

I samarbete med.

Gillar