Sport

- I samarbete med Olkaexpress -

Heej!

Hoppas allt är superfint med er! Själv är allt toppen! Jag har snart varit i New York City i hela 7 månader! Hur galet är inte det? Jag har faktiskt aldrig varit i en och samma stad så länge, inte ens i Stockholm liksom. För jag är en sån som älskar att resa, och har lätt att tröttna på att vara på ett ställe en längre period. Men vet ni vad? Jag har inte tröttnat på New York än. Dock saknar jag min familj, min hund och mina vänner i Sverige, så jag har bokat flyg hem till Stockholm om några veckor. Ska bli så härligt och jag ser verkligen fram emot det!

NYC. Staden som aldrig sover kan man ju lätt konstatera. Jag har varit på en hel del event och roliga tillställningar under tiden jag har varit här, och på sistone har jag även varit på en del sport events. Så som Superbowl, boxningsmatch, LV Fight osv. Nästan varje lördag går vi till ett ställe som heter Bounce, som ligger i Chelsea, och det är en sportbar! Jag har verkligen blivit mer intresserad av sport sedan jag kom hit! Jag har väldigt många vänner som är intresserade av sport också så då är det extra kul att lära sig lite om sport!

Något som hade varit roligt hade varit att åka på en resa till typ Monaco eller Paris och kolla på någon match med ett gäng vänner! OLKA Express erbjuder en hel del fotbollsbiljetter till Europas toppligor i fotboll. Dem har hela 40 år i sportresebranshen så dem har ett stort och unikt nätverk i Europa, och dem erbjuder biljetter till bra priser! Man kan enkelt hitta aktuella matcher på deras hemsida, där man kan söka efter datum, länder, ligor och lag. Så smidigt!


Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Vilket inspererande inlägg, är avundsjuk på hur du lever 😊 Vart är kappan ifrån? Så fin verkligen
nouw.com/seagullcrying
Trisiaa
Trisiaa,
Åh tack för dina fina ord! Kappan kommer från Bubbleroom 😊 <3
nouw.com/trisiaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229