Header


I slutet av november fick jag dessa produkter hemskickade till mig via ett pressutskick av PrettoPR. Jag hade faktiskt aldrig hört talas märket Solution By Victus tidigare så det var kul att få testa någonting nytt! :)

Solution By Victus är en hudvårdsserie med produkter skräddarsydda för alla tänkbara hudtyper och behov. Alla produkter i serien innehåller ingredienser som skyddar hudens naturliga barriär, vårdar det yttersta hudlagret och balansera pH-värdet.


Produkterna jag fick testa:

Keep It Calm - Lugnande serum
Serum anpassat för den känsliga och reaktiva huden. Produkten har en lugnande effekt på irriterad hud, samtidigt som den stimulerar och skyddar hudens naturliga förnyelseprocess, samt motverkar de negativa effekterna av fria radikaler i huden.


Wash It Off - Rengöring
En mild och återfuktande rengöringsgelé som innehåller antibakterialla ingredienser som tar bort smuts, fett och make up, utan att skada den naturliga hudbarriären. Passar perfekt för alla hudtyper.

Produkterna har fungerat jättebra för mig! Rengöringen har jag dessutom kunna använda som ögon make up bortagning då den verkligen tar bort allt :) Gillart! Dessutom är alla deras produkter Unisex vilket jag tycker är jättebra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments