Sminkprodukter!

Här kommer månadens (maj) produkter från Colorsvibe som jag inte har hunnit testa för än nu! Hur fina är inte förpackningarna btw?! Så himla färgglada och somriga :) Första intrycket är viktigt när det kommer till smink tycker jag (A)


Denna box innehöll en face primer, ett rosa läppstift, en ögonprimer, ögonskuggor och en volume lip balm, allt kommer från Models Own, förutom den sist nämda produkten som kommer från Proclé!

Denna läppstifts-förpackning är goals. Håller ni inte med? Färgen är riktigt rosa. Nästan "skrik-rosa". Jag vet inte om jag passar i denna nyans av rosa, då jag har rött hår osv. Men jag ska ge den ett försök! :)

Pris: 129 kr, ni hittar den HÄR .


Jag blev riktigt nöjd när jag såg att paletten innehöll massa fina nyanser av brunt. Jag älskar bruna ögonskuggor, de är alltid ett säkert kort. Framförallt till vardags. När jag ska sminka mig för finare tillfällen, brukar jag blanda en brun ögonskugga tillsammans med en lila eller rosa ögonskugga. Det är alltid en bra kombo! (Brunt funkar dock till alla färger!)

Pris: 159 kr, ni hittar den HÄR.


Sist men inte minst är dessa tre produkter! Först ut har vi Volume Lip Balm - ett läppbalsam som ska skapa en fylligare effekt på läpparna. Jag har aldrig testat någon produkt som ska göra läpparna större tidigare. Men denna gång vågade jag haha. Produkten innehåller kollagen, chiliextrakt och hyaluronsyra. Efter applicering fick jag en stickande känsla i läpparna och läpparna fick ett litet mer "put" Love it!

Pris: 69 kr, ni hittar den HÄR.

Face Primer och ögonprimer från Models Own. Perfekt om man vill att sminket ska "hålla sig på plats" hela dagen! Jag älskar ögonprimers framförallt! Jag applicerar alltid primer innan jag sminkar mig, så slipper man "linjer" vid ögongloben. Så primers är verkligen en räddare i nöden!

Face Primer, Pris: 179 kr, ni hittar den HÄR

Ögonprimer, Pris: 79 kr, ni hittar den HÄR .


Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,