Smink och parfymer!

- I samarbete med Allectra -

Heej! Hoppas ni har haft en supermysig start på veckan! Hur galet är det inte att det börjar kännas som vår i slutet av februari? Så skönt om ni frågar mig :D För nu kan man äntligen börja ha lite tunnare jackor på sig :)
Min vecka har innehållit en hel del luncher, fika stunder och kvalitétstid med vänner, kul jobb och även en hel del shopping.

När det kommer till shopping föredrar jag att shoppa på internet. Det är enkelt, bekvämt och det går oftast fortare än om man handlar i butik (om man inte har beslutångest vill säga, hehe).

Den här månaden har det blivit mest skönhetsprodukter. Något som jag älskar (och har för mycket av haha) är parfymer. Jag älskar att ha olika parfymer för olika tillfällen. Till vardag, fest, jobb, vinter, höst, sommar, vår osv. Detta gäller även smink (färger på ögonskuggor, läppstift), nagellack osv. Någon mer som är likadan?

Allectra har ett stort utbud av massa härliga parfymer och kosmetika i kända märken, som parfymer så som Chanel, Valentio, Prada, Burberry, Juicy Couture, Moschino, samt smink-märken som Yves Sant Laurent, Lancome, Sensai, Clinique, Clarins osv.

Även om jag redan har köpt en del smink och hudvård så kan jag inte låta bli att beställa min absoluta favorit concealer från Clinique som heter Clinique Line Smoothing Concealer i färg: light. Min favorit concealer sedan 2008, vilket är sjukt länge :)

Jag ska även passa på att köpa presenter till mina nära vänner som fyller år snart, det känns som att alla fyller år under våren haha :) Jag tycker absolut att ni också ska kika in hos Allectra om ni vill ha tips på härliga produkter att ge bort eller skämma bort er själva med :)

Hoppas ni får en fin kväll! Nu ska jag bädda ner mig i soffan framför en bra film och det bästa sällskapet! :)


Gillar

Kommentarer

amandasvardagsliv
amandasvardagsliv,
Önskar jag hade mer intresse för hudprodukter o smink men kan ingenting men Har inte tid eller ork för sminka mig långa sminkningar varje Dag heller så 🤣
nouw.com/amandasvardagsliv
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Dock har ja ett arbete som ja inte får använda smink & sånt under de timmar jag jobbar men på helger kan ja ❤️
nouw.com/jagochminahjärtan
Jessiekaos
Jessiekaos,
håller med dig om att internet shopping har sin egna charm, som att man kan sitta och fundera ska jag, ska jag inte till och från en halv dag på något man vill ha 😃
nouw.com/jessiekaos
Jane,
Jag sminkar mig sällan men älskar smink 🤷🏼‍♀️😍
nouw.com/jjaneberglund