Smink från Maria Åkerberg - Recension

Foundation Glow SunCompact FoundationContour kit /

Här kommer några sminkprodukter för alla er som älskar det ekologiska alternativet! Maria Åkerberg är ett märke som har natuliga ingredienser, helt utan mineraloljor, siliconer och parfymer.

Foundation Glow Sun: Den här foundation har en lätt solbränd nyans som anpassar sig efter ens egen hudton. Jag valde att blanda den med min dagliga foundation, vilket gav ett naturligt och fint resultat! Jag gillar att den har lite "glow" i sig, så att man ser lite extra pigg och fräsch ut. Jag tycker denna foundation är perfekt på sommaren, då man kan "justera" nyansen efter hur brun man har blivit under dagen ;)

Compact Foundation: Jag gillar foundations som är mer åt det varmare hållet, för det passar min hudton mer (och även min hårfärg), därför tyckte jag att "Honey" passade super på mig! En foundation som ger ett naturligt resultat och som ger en bra täckning :)

Contour kit: Summer Burst är ett smidigt "contour kit" som är otroligt lätt att bära med sig. Den innehåller både rouge, solpuder (i två nyanser) och en cover stick. Summer Burst har redan blivit en ny favorit hos mig, men jag blev även förvånad över hur bra cover stick:et täckte :)


Gillar