Sista helgen innan Lockdown

Nu är det 4 veckor sedan som jag var ute och åt på restaurang med mina vänner. Senaste gången var när jag och Jessica mötte upp våra vänner för en mysig brunch på Baby Brasa, lördagen innan lockdown. Det var första gången jag besökte detta ställe och maten var såå himla god! Bara hälsosam mat med tonfisk, avokado, massa grönsaker och frukt osv. Vår vän uppträdde på restaurangen och vi bestämde oss för att vi skulle gå till Baby Brasa helgen efter också, vilket tyvärr aldrig blev av.


4 veckor har gått och det känns som en evighet sedan. Jag var också så himla glad att uteserveringarna precis hade öppnat, och vädret var on top! Några dagar senare stängdes allt. Dock hade jag en utav de bästa helgerna någonsin i NYC. Vädret var on top och alla uteserveringar hade precis öppnat.

Min syster och hennes vän var på besök i NYC från Sverige, så sista söndagen bestämde vi oss för att gå till Moxy. En utav mina favorit rooftops där man kan se Empire State Building, men vi visste inte då att allt skulle stängas ner. Planen var att bara vara ute till 22 på kvällen för att sedan gå hem och vara utvilad inför skola och jobb. Men istället drog vi 10 pers på middag på Beauty and Essex efter eventet på Moxy, och därefter drog vi till Little Sister, men det hela slutade med att vi drog till 1OAK för att vår DJ vän spelade där. Gissa vilka som var hemma 5 på morgonen den dagen hahah... Nu i efterhand var det verkligen värt det, och hade man vetat att det var sista helgen på länge så hade jag gjort om det haha. Träffade så mycket härliga människor den kvällen, och jag fick umgås med mina bästa vänner och alla var på så himla bra humör. Älskart!


Gillar

Kommentarer