Shopping time

- I samarbete med Modegallerian -


Hoppas allt är fint med er! Igår blev det minst sagt en lång dag för mig! Jag gick på frukostevent, möten, lunchade med en efterlängtad vän och shoppade! Idag har jag så ont i fötterna så jag inte vet vad, haha. Att gå i klackar 12 h i sträck (mellan olika event och möten) är inget att rekommendera. Men vill man vara fin så får man lida pin, haha.

Idag har Stockholm bjudit på regn hela dagen. Men som tur är jag ledig idag. Så då kan man passa på att stanna inne och fixa saker inomhus :) Jag är dessutom så himla taggad på att införskaffa mig massa snygga höstkläder! Jag hittade bland annat massa fina kläder och skor inne på Modegallerian. Där det finns märken så som Nelly, NA-KD, Calvin Klein, Diesel, Boozt och hundratals andra, samt mina två favoritmärken Bubbleroom och Chiara Forthi. Om ni inte har kikat på Bubblerooms och Chiara Forthi's kläder så måste ni göra det! Jag har redan beställt en hel del kläder därifrån :)

Ovan kan ni se några utav mina favoriter! Jackan har jag redan hunnit använda flitigt! Senast igår - Som jag matchade tillsammans med ett par svarta jeans och en marinblå peplum topp! På sommaren kan man ha den som den är, men på hösten/vintern passar den bättre som en "inne-jacka", dvs. att man kör på en varmare jacka över när man är utomhus helt enkelt ;) Den röda klänningen och den svarta glitterklänningen har jag dock inte hunnit använda ännu! Men jag är så taggad på att få bära dem!Och även dessa beställde jag! För er som följer mig på Snapchat har förmodligen redan sett de då jag visade upp klänningarna häromdagen :) Den glittriga klänningen (till vänster) är den ultimata nyårsklänningen! Och på tal om den mittersta toppen så har jag alltid haft något för peplum kläder! De sitter alltid bra och är så snyggaaa. Ett säkert kort med andra ord! HÄR kan ni komma till mina favoritkläder!

Gillar

Kommentarer