Shopping

- I samarbete med Fyndiq -

Nu har det gått en månad sedan jag kom till Miami, vilket är helt sjukt! Tiden har gått så snabbt! Känns som jag precis kom hit om jag ska vara helt ärlig. Men gud så kul vi har haft det. Tiden går verkligen fort när man har kul. Och för att vara helt ärlig så vet jag inte om jag kommer åka tillbaka till New York, självklart för semester, men nu velar jag faktiskt att stanna i Florida. Mer om det sen!


Vad händer annars då? Jag har börjat skolan igen, men det är bara några få timmar på dagen, så jag slutar klockan 13-14 varje dag, vilket gör så att jag får en hel del tid över att göra annat sen. Perfekt schema om ni frågar mig. Vaknar klockan 8 varje morgon, skola fram till lunch och sen går jag antingen till stranden, sätter mig på ett mysigt café eller umgås med vänner. Något jag också har gjort en hel del på sistone är att shoppa. Jag älskar att shoppa saker när jag är utomlands, men något som jag gillar ännu mer är att beställa produkter på nätet. Så mycket enklare och smidigare. Jag beställer helt ärligt det mesta på nätet. Det är sällan jag går till en butik och köper saker.


Fyndiq är en hemsida som säljer allt möjligt! Dem har över en miljon produkter från tusentals handlare på en och samma hemsida. Hur bra? Dessutom uppdateras deras utbud varje dag med nya produkter. Det jag älskar med Fyndiq är att deras leveranser är så himla smidiga och snabba, och man hittar alltid produkter till bra priser!

Dom har allt i från teknik prylar, hälsa och skönhet, mode, hem, mobiler sport och fritid, underhållning och vuxenleksaker/sexleksaker.

Jag rekommenderar verkligen deras webbshop! Det är svårt att hålla fingrarna i styr när dem har så mycket produkter till bra priser!

Gillar