Shopping

- I samarbete med Moonan och Ponsbach -

Hej finisar! Jag är inne på min 6:e och sista vecka på semestern så på måndag börjar jag skolan igen i NYC. För tillfället befinner jag mig i Miami. Har tillbringat redan 3 veckor här i Florida, två veckor i Miami och en vecka i Orlando för att vara exakt. Jag har haft en helt underbar tid här. Är helt kär i denna stad! Har ingen flygbiljett bokat till New York än, så vi får se när jag åker tillbaka helt enkelt, om jag inte väljer att stanna här vill säga haha. Som tur är är skolan online nu så jag behöver inte vara på ett specifikt ställe vilket är jätteskönt. Så jag tar det som det kommer helt enkelt!


Under min semester eller lov eller vad man kallar det så har det blivit en hel del shopping. Har äntligen haft tid att gå runt i affärer och shoppa, men jag har också beställt en hel del grejer online. Om jag ska vara ärlig så föredrar jag att shoppa på nätet. Visst, det är roligare att testa saker IRL, i affären, men jag tycker det tar så mycket tid, så därför föredrar jag att kika på nätet, hemma från soffan, och beställa kläder osv på internet.

En hemsida som jag har kikat på på sistone är Moonan och Ponsbach, som jag hittade nyligen. Det är ett nytt varumärke som fokuserar på kashmirsjalar i hållbara och naturliga material, vilket jag älskar! Dem har sjalar i flera olika färger. Min favorit är deras sjalar i färgerna blått och grått."Juno Blue" och "Estrid Grey". Dem är i kashmir från Nepal vilket är det bästa materialet, så mjukt och lent! Så himla perfekt att matcha sin outfit, framförallt under sommarkvällar när det är lite kyligt. Så himla stilrent och fint! Så jag funderar på att beställa en grå kashmirsjal.


Gillar