Recension: Viridi Eco

Ni som har läst min blogg ett tag nu vet att jag älskar kroppsolja (både på sommaren och på vintern) ! Och nu har jag testat ett märke som heter Viridi Eco som är ett svenskt hudvårdsföretag med endast ekologiska produkter! Love it! Jag fick testa deras body oil (Eco Calm och Eco Moisturizing), night oil och body butter!

Först och främst måste jag säga att jag älskar förpackningarna! Framförallt natt-oljan, så himla fin! Med en perfekt pipett som ger en lagom mängd :) Body Buttern är redan en stor favorit hos mig! Jag använder den dagligen! Dock har jag testat den innan då jag fick den i en skönhetsbox för ett litet tag sedan, så det var perfekt med en påfyllning! ;) Doften är superhärlig med en blandning av citrusfrukter och ger en långvarig återfuktad hud!

Jag fick testa två stycken olika oljor; Eco Moisturizing & Eco Calm.. Båda gör huden mjuk och hjälper till att stärka hudens egna naturliga skydd. De är milda och innehåller inga parfymer. Skillnaden är att Eco Moisturizing passar alla hudtyper och kan användas på hela kroppen, medan Eco Calm är anpassad för torr eller skadad hud och kan används på torra hudpartier där huden är riktigt torr. Calm fungerar även på eksem, sol-skadad hud och rosacea.

Nattoljan använder jag i ansiktet innan läggdags! Den gör huden otroligt len och fin, så man vaknar med en riktigt återfuktad hud! Oljan skyddar även mot fria radikaler! :D Alla produkter innehåller nyttiga oljor och självklart är de icke-djurtestade.

Alla produkter kommer från Viridi Eco.Inlägget är i samarbete med.

Gillar