Rabattkod på märkeskläder!

- I samarbete med Kidsbrandstore -

Godmorgon! Hoppas ni har fått en bra start på veckan :D Jag hade en helt underbar helg, det var full fart både i fredags och lördags, men igår fick jag äntligen sova ut och bara ta det lugnt! Glass och The Arrangement var otroligt uppskattat igår! :)

Idag ska jag testa kläder inför veckan! Jag ska iväg på 2 event som jag ser extra fram emot :) Varav ena eventet har klädsel "fest med detaljer av grönt". Så jag beställde en superfin mörkgrön fest-jumsuit från Nelly, som jag tror jag ska ha på mig :) och så blir det event och danskurs med Tony Irving till helgen haha.

På tal om kläder så har jag just nu ett samarbete med Kidsbrandstore, som säljer massa fina märkeskläder på nätet och i deras butiker. Om man inte är allt för lång så passar deras kläder utmärkt för vuxna också, även om det är "teenage fashion" :) Själv så är jag helt kär i den mörkblåa GANT tröjan samt den ljusrosa kabel-stickade tröjan från Ralph Lauren, som ni kan se på bilderna ovan :) Förutom att de är i otroligt bra kvalité så är de även superbekväma att ha på sig! Jag sitter faktiskt i min GANT tröja i skrivande stund haha :)

Rabattkoden TRISIAA20 ger just nu 20% rabatt på alla märken hos Kidsbrandstore ! (förutom de plagg som är på rea) Rabattkoden fungerar även i deras fysiska butiker :)

Gillar