Portfolio/media kit

- I samarbete med Heymo -


Godmorgon! Hoppas ni har haft en fantastiskt helg! Själv har min helg varit lugn - vilket jag verkligen behövde efter förra veckans galor osv :) Nu har jag idag och imorgon på mig att fixa inför veckan. Denna vecka står 5 event på schemat, varav ett event som jag och mina 2 tjejkompisar hålla i. Så det är en hel del att fixa med andra ord :)

I helgen blev det grillning med nära och kära, men även lite jobb för min del :) Även om jag är ledig så väljer jag att jobba haha. Jag hann även fixa ett media kit som är bra att ha i branschen jag jobbar i, och imorse valde jag även att börja med en portfolio. Vilket är perfekt om man vill samla sina favorit-bilder på ett och samma ställe - samt tidigare foto- & redigeringsjobb.

Jag valde att göra hemsidan enkelt och snabbt via Heymo - som har alla verktyg som man behöver för att kunna bygga en proffsig hemsida! Man behöver inga som helst förkunskaper utan det går att göra en snygg hemsida utan några erfarenheter, hur smidigt och bra? Dessutom är det kul och det finns flertal designförslag att välja mellan! Så man kan göra en hemsida på bara några minuter :) Och om man vid förmodan skulle behöva hjälp så finns det instruktions videosar som gör att man snabbt kommer igång :) Så om man ska starta en hemsida för ditt företag eller ett CV, socialt projekt, bröllop, en portfolio, eller helt enkelt bara behöver en hemsida - så rekommenderar jag dem starkt! :) Ni kan se min hemsida via: trisiaa.heymo.se

Tjänsten är helt gratis, men om man vill uppgradera sig och köpa ett årsabonnemang så ger rabattkoden “influencers” 30% rabatt!

Gillar