Personliga smyckeskrin

-I samarbete med GetPersonal-

Nu är det inte alls långt kvar till julen och julafton! Är det bara jag som tycker att detta år har gått otroligt fort? Nu är det ett år sedan jag flyttade hem från New York och Miami, tiden har bara sprungit iväg, men ändå så har jag hunnit med en hel del i år, och inte minst: utvecklats en hel som person. Jag är så tacksam över allt som detta året har erbjudit! :D

På tal om julen så ska jag fira julafton och nyår på varmare breddgrader, rättare sagt i Thailand. Men inte kommer det bli mindre julstämning för det! Förutom att jag kommer att fira jul och nyår med min pojkvän i Thailand, så kommer vi även fira jul med familjen innan vi åker. Så vi kommer fira julafton med julmiddag och presenter osv med familjen, så det ska bli jättemysigt!

Har ni börjat tänka ut vad ni ska ge till era nära och kära?

Get personal är en e-handelsbutik som säljer de perfekta presenterna om man vill ge bort något extra personligt i present, till en nära vän, familjemedlem eller sin parter osv. Jag själv älskar personliga presenter. Det är något extra med dem, och man får alltid "flashbacks" på fina minnen man har tillsammans med personen i fråga. Något som kan vara lite extra klurigt är när man ska köpa presenter till någon som "redan har allt", och då är personliga presenter det absolut bästa alternativet!

Getpersonal har ett stort utbud av presenter och smycken med personlig gravyr. Alltifrån olika sorters glas, necessär, korthållare, nyckelringar, passfodral, ljuslycktor, smycken, maschettknappar, smyckesskrin, och presenter till olika högtider (så som julafton, alla hjärtans dag, födelsedagar, fars- & morsdag, bröllp, och examen, och studentpresenter osv.) Hur mycket som helst med andra ord :)

Jag har kikat lite extra på graverade smyckeskrin, som dem har i vegansk läder, och som är en rolig present eller julklapp till nära och kära. Ett smyckeskrin med namn blir en väldigt personlig present. Hur fint skulle inte det vara att ge bort till tex. sin mamma/syster/vän osv

Med en snabb leverans så får man paketet inom 1 - 2 vardagar. Vilket är otroligt smidigt!

Det bästa är att inte vara allt för sent ute med julklappar. Jag själv gillar att planera så jag slipper att stressa i sista minuten och oroa mig om paketet inte kommer fram i tid.


Gillar