Paris, J'adore

- I samarbete med Blingit -

Hoppas allt är jättebra med er! Själv har jag haft en fullspexad start på våren, vilket har varit jätteroligt! I slutet av April åkte jag till Paris och tillbringade mina dagar med det bästa sällskapet! Vi åt på massa mysiga restauranger, åkte upp i Eiffeltornet och besökte alla sevädigheter så som Sacré Coeur, Louvren, Triumfbågen, osvosv. Riktiga turister vill säga haha. Då hälften av oss inte varit i Paris tidigare så blev det besök på alla "måste" ställen. Men gud så kul vi hade! Riktig kvalitétstid! Efter 4 hela dagar i Paris så blev det en runda hem till Stockholm för lite jobb. 6 dagar senare blev det ytterligare en flygresa! Så gissa vart jag är nu? Igår landade jag på Franska Rivieran! ÅH så mycket jag har saknat detta ställe. Jag älskar Paris, men jag har så mycket kärlek för Franska Rivieran, här känner jag mig hemma!

Så idag har vi promenerat en hel del! En sväng förbi Negressco, och sen hann vi även storhandla på min favorit supermarket här! Enligt vädret skulle det regna idag, men som alltid i Nice så blir det inte mer än molnigt när det enligt vädret ska regna. Vilket är skönt! Men imorgon och resten av veckan blir det sol och 23 grader! Yey!

Nu sitter jag framför datorn med en skål med caféglass - och ska internetshoppa lite! Jag åkte endast med en liten resväska denna gång (tänkte att jag skulle klara mig 2 veckor på en liten resväska) men jag känner att jag ångrade mig så fort jag landade haha. Så nu håller jag på att beställa lite kläder och accessoarer! Just nu är jag inne och kikar lite på smycken! Alla smycken från Blingit.se är så himla fina, med ett flertal olika märken som man kan välja mellan! Pilgrim är en favorit sedan tidigare! SÅ fina!! Så nu ska jag som sagt internetshoppa lite hihi <3 Hoppas ni får en jättefin kväll! Så hörs vi snart igen :D
Gillar

Kommentarer

Emmaskoldborg
Emmaskoldborg,
Ja bästa resan med er 😍😍💕
nouw.com/emmaskoldborg