Packar inför LA

/ Innehåller adlinks

Godmorgon! Idag började jag dagen med att färga håret - jag färgade utväxten och körde en röd färgpigmenterad hårinpackning i hela håret, så nu känner jag mig redo för LA! :D
Väskan är snart färdigpackad och jag ska bara fixa det sista inför resan. Den här veckan har jag även hunnit beställa lite nya kläder, väskor, smink och bra att ha produkter. Jag är verkligen så taggad!


Jag kunde verkligen inte låta bli att klicka hem den svart handväskan med nitar. Jag velade mellan den röda och svarta, men tillslut blev det den svarta. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte beställde båda (A) SÅÅ himla fina!! Och väskan gör outfiten on point. SÅ SNYGG


Sen beställde jag lite påfyllning av produkter som jag älskar! Först och främst är IDUN's concealer, den använder jag dagligen. Den har bra täckning och är väldigt dryg. Sen väldigt vänlig mot huden vilket jag tycker är viktigt! Jag beställde även IDUN's foundation Norrsken i nyansen Svea.
Sedan har vi den bästa eyelinern någonsin, (jag har testat sååå många under åren) och Make up store's är den absolut bästa om ni frågar mig och mina vänner. Lätt att applicera, kladdar inte och håller sig på plats hela dagen. Den har varit min favorit sedan jag pluggade till make up artist för 4,5 år sedan. SÅ BRA! Jag rekommenderar den till alla!
Därefter har vi min kära färgbomb som gör så att mitt hår behåller den röda och fina färgen!
Sist men inte minst så har jag fått en ny favorit parfym! Parfymen kommer från Michael Kors och doftar såå underbart!


Något som jag också ska göra idag är att bli brun och få en fin bränna! Jag ska testa denna coola produkt och applicator som jag har hört så gott om! En spraytan som man kan göra hemma, hur smidigt?! Jag beställde den i färgen medium så jag hoppas att det blir en bra nyans! :D Jag använder brun utan sol under hela vinterhalvåret, och självklart vill jag vara brun och fin inför resan också! :)


Gillar