På planet + kläder från Johnells

- I samarbete med Johnells -

Heej!

Hoppas allt är superfint med er, och att ni hade en fantastisk midsommar!

Själv sitter jag just nu på flyget mot Los Angeles. Det är 11 timmars direktflyg, och jag försöker vända på dygnet så jag inte blir allt för jetlagd. Jag har precis ätit middag på planet och ska snart sova om en stund. Men först ska jag kika på någon film och fixa lite på datorn. Jag reser aldrig utan med min dator, och nu för tiden finns det oftast alltid wifi på flygplanen.

Just nu är jag inne hos Johnells och kollar på sommarkläder, så som fina sommar-klänningar. Johnells är en av Sveriges äldsta multi brand - kedjor för högkvalitativa märkeskläder, med plagg från nya trender och även traditioner/klassiska plagg som aldrig blir omoderna.. Jag vet faktiskt inte hur många gånger i månaden som jag shoppar kläder haha. Det kan aldrig bli för mycket kläder - men känner att det kanske är dags att rensa ut gamla plagg och ersätta dem med nya ;) Jag hittade massor av supersöta klänningar från olika märken så som Kenzo, Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger, Philipp Plein, Busnel, Love Moshino, Helmut Lang, Busnel, McQ osv. Jag gillar kläder som är i bra kvalité och jag betalar gärna extra för kvalitéts-kläder. Håller ni med mig?

Se bara dessa fina klänningar! Jag har verkligen fått något för gula plagg. Eller rättare sagt den varma gula färgen, som går lite mot det orangea hållet. Som klänningarna nedan! Hur söta och fina? Det är så min stil!

Sedan älskar jag också rosa plagg. Både mörk- och ljusrosa. Det funkar året runt om ni frågar mig! Hur söt är inte den rosa klänningen nedan? Älskart!

Nu ska jag försöka få lite sömn! Så att jag inte är helt slut när jag landar 16.00 i Los Angeles.


Gillar

Kommentarer