NEW YORK, NEW YORK

Heej! Hoppas allt är fint med er! Själv är allt toppen!


Jag kan dock inte fatta att jag redan har varit i New York i 3 månader nu. Tiden har gått så himla fort, även om jag har hunnit med en hel del sedan jag kom hit. Första månaden var dock superstressig, att hitta boende på Manhattan att hyra var inte lika enkelt som vi trodde, så i över 4 veckors tid la vi all tid vi hade på att gå på visningar och hitta en bra lägenhet att flytta in i. Under tiden bodde vi på x antal hotell och fick flytta runt hela tiden då alla hotell var fullbokade.


Dessutom tog jag med min kära lilla hund, Chanelle, till NYC vilket gjorde det ännu mer stressigt. Att hitta en hundvänlig lägenhet gjorde det ännu svårare. NYC är en väldigt stressig stad och jag märkte att Chanelle tog väldigt hårt på det, eftersom hon annars är van vid mycket natur och en lugnare omgivning. Efter 6 veckor beslutade jag mig för att flyga tillbaka henne till Sverige. Även om jag saknar henne något otroligt så vet jag att hon mår bättre hemma i Sverige, för i slutändan skulle det bara egoistiskt av mig att behålla henne här. För er som undrar hur hon kom hem så kom min kära pappa till NYC som sedan flög hem med henne i kabinen.


Nu bor jag och min vän Caroline på Manhattan, i Financial District. Vi är verkligen otroligt nöjda med området, då det alltid är livat på dagarna. Båtar till frihetsgudinnan går precis utanför oss och det är alltid massa turister här. Men också mycket business folk, då vi bor nära Wall Street. Här kommer några bilder från vår rooftop :)

Hittils har jag haft en helt underbar tid i NYC. För er som undrar så studerar jag här, och idag bestämde jag mig även för att förlänga och stanna ytterligare 6 månader :)

Nu kommer jag bli bättre på att uppdatera bloggen! (Då jag äntligen har landat och kommit in i rutinerna här i NY). Om ni har frågor så får ni mer än gärna ställa dem i kommentarsfältet :)

Gillar

Kommentarer

sofiahnsson
sofiahnsson,
Vilka fina bilder du tar!!😍
nouw.com/sofiahnsson