New York City

- I samarbete med Tandblekning -


Här kommer bilder från senaste gången jag träffade mina vänner här i New York, innan lockdown. Dvs, 2 veckor sedan. Så vad hittar jag och Carro på nu? Vi tillbringar tid till saker som vi inte har hunnit göra tidigare. Jag kan erkänna att jag levt ett väldigt stressigt liv sedan jag kom till New York. I hela 8 månader har vi konstant haft saker att göra. NY är känt för att vara staden som aldrig sover, och det stämmer verkligen till hundra procent. Det finns ALLTID saker att göra. Det spelar ingen roll om det är helg eller en vardag, en lördag kväll är detsamma som en måndag klockan 3 på natten. Minns för några veckor sedan när jag och Carro bestämde oss för att vara hemma en tisdag, klockan var typ 21.00, och vi hade precis tvättat bort sminket, satt på ansiktsmask och bytt till mjukiskläder, tror ni inte att så fort vi satt på en film och satt oss i soffan så får vi inom loppen av 3 minuter (utan att överdriva) 3 olika sms från 3 olika personer. "X fyller år idag, vi har bokat bord!", "R3HAB spelar på Marquee ikväll" och "X ska spela in en musikvideo ikväll, han undrar om ni skulle vilja vara med?". Lite så har våra senaste månader sett ut haha...


Det känns helt sjukt att allt är stängt nu. Men å andra sidan får man äntligen börja andas lite och tänka efter vad man verkligen vill göra. Jag har förstått att man inte kan göra allt hela tiden. Man kommer alltid missa något, så är det ju. Trots lockdown så försöker vi göra det bästa av situationen. Nu har jag och Carro börjat träna 3 h om dagen, vi studerar och jobbar, planerar vad vi vill göra i framtiden, tagit upp gamla hobbies osv. Jag är också otroligt tacksam över det senaste halvåret. Alla människor jag har träffat, allt jag upplevt och hur mycket mer man borde vara tacksam i vardagen (att stänga ner allt visar hur mycket man tar saker för givet annars).

Söndag idag och vi ska snart ut och ta dagens springtur. Sedan står kvalitétstid på schemat med ansiktsmask, tandblekning och film. När det kommer till tandblekning så brukar jag köra på whitening strips för det tycker jag är enkelt och smidigt att köra på när jag bleker tänderna hemma! :)

Nedan kommer lite fler bilder! Är helt kär i mina vänners hundvalpar som är endast 9 veckor gamla. Hur söta??


Gillar