New York

Godmorgon!


Solen skiner och jag sitter och har skola online för tillfället, eller vi har en kort paus nu så jag passar på att blogga lite. Torsdag idag, kristihimelsfärd, men det är ingen röd dag här i USA. Istället är vi lediga på måndag, så det blir långhelg för oss trotsallt. Jag ser så mycket fram emot helgen! Äntligen börjar staden vakna vid liv, och man kan äntligen börja träffa lite vänner. Jag har saknat mina vänner såå himla mycket. Har inga spikade planer i helgen ännu, förutom att hänga med vissa vänner. Picknick, hemmafest och båttur till Hamptons står som alternativ på schemat, men vad som blir av får vi se!


Har verkligen lärt mig att allt är temporärt och inget varar för evigt. Att planer kan ställas in i sista sekund och att saker man trodde var viktigt inte var så viktigt som man trodde osv. Saker man stressade för förut inte har någon betydelse idag. Haha nu blev detta inlägg djupt.


Har solat en hel del på vår takterass på sistone. Här kommer en bild från någon dag sedan! Har införskaffat mig en hel del nya bikinisar haha. Är så redo för sommaren!

Gillar

Kommentarer