New make up!

Ads: / Vinrött läppstift / Foundation / Eyeliner / Solpuder /


Jag testade några nya sminkprodukter som jag aldrig har testat tidigare. Märket heter Lavera och är NATRUE-certifierad naturkosmetika med ekologiska/veganska innehållsämnen. Jag hade hört talas om märket tidigare, men jag hade aldrig testat dem själv!

1. Vinrött läppstift. Jag totalt älskar den här färgen! Färgen är intensiv och varm. Den är väldigt pigmenterad och håller bra, så jag är positivt överraskad! Sedan är den fri från mineraloljor, färgämnen, silikoner, sulfatet och konserveringsmedel. Jag tycker man ska vara noggrann med vad man lägger i ansiktet, framförallt när det kommer till läpparna/munnen, man äter ju trots allt med den! ;)

2. Foundation. En helt vegansk foundation som inte är allt för täckande. Den innehåller arganolja vilket gör att ansiktet blir återfuktad trots att sminket är på. En bra foundation att ha på sommaren tycker jag :)

3. Eyeliner. Jag blev förvånad över hur bra "borsten" på denna eyeliner var! Jag är väldigt kräsen när det kommer till sånt. Borsten får inte vara för mjuk med andra ord, för då är det svårt att få till eyelinern som man önskar. Så ett stort plus för denna borste! För övrigt så torkar den snabbt (vilket är bra!), enda nackdelen är att det behövs väldigt mycket produkt för att få till en bra & täckande eyeliner.

4. Solpuder. Bra pigmenterad och lätt att jobba med. Man får en fin sommar touch!

Pressutskick.

Gillar