Mysig familjedag i Nice!


Åh igår hade jag en riktig familjedag! :D Jag började dagen med en supermysig lunch med min pappa, vi åt på ett ställe som jag aldrig hade varit på innan, Cote Lounge, vi satte oss på deras uteservering - och det var tur att vi kom dit redan kl 12. För sen var det fullsmockat haha :)


Till förrätt beställde jag en goat cheese toast med rödbetor och sallad som var helt gudomlig! Och till huvudrätt beställde jag världens godaste tonfisk tartar, vilket är den absolut godaste tonfisk tartaren som jag någonsin har ätit, och min pappa höll med! Jag vill redan tillbaka för att äta den igen haha. Min pappa åt camembert toast med honung och sen oxfilé till hudvurätt - som han var minst lika nöjd med!! Så om ni vill ha tips på en grym restaurang så rekommenderar jag dem verkligen starkt! <3 En restaurang med lyxkänsla där man verkligen får det man betalar för utan att det är alldeles för dyrt :)


Sen ett sista tips är deras Ginger drink som jag inte kunde låta bli att beställa 2 av, haha. Jag har verkligen fått något för ingefärs-drinkar på sistone, vilket jag dock inte verkar vara ensam om ;)


Efter den supergoda lunchen så tog vi en promenad till stranden. Senare på eftermiddagen kom mina kusiner förbi och hälsade på! Så det var en riktigt mysig familjedag med andra ord! :)

Idag står stranden på schemat! Och sen ska vi gå till mitt absoluta favorit rooftop-bar här i Nice!


Gillar

Kommentarer

Angela
,
OMG thanks for the recommendation! I travel a lot and I will visit Nice and the French Riviera soon! The food looks so yum. Nice interior as well
jessina
jessina,
va mysigt det såg ut...💕
nouw.com/jessina
sofialjohansson
sofialjohansson,
Ser verkligen så underbart ut☺️
nouw.com/sofialjohansson
charlottelinden.se,
Ser helt fantastiskt ut 😃
www.charlottelinden.se
sofia,
Vad roligt att äta på ett nytt ställe! Såg väldigt gott ut 😊
nouw.com/sofialissmyr
Viktor Högnäs,
Superhärliga bilder! 😊 Alltså Goat cheese toast, det låter fruktansvärt gott alltså! 😃
www.nouw.com/viktorhognas
Madde ,
Såå gott det såg ut att vara. Maten är verkligen viktig.
www.nouw.com/madelena
Fröken Rödlök,
Det ser ju inte alls dumt ut, den där mackan ... MUMS!
www.frokenrodlok.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det ser verkligen helt underbart ut 😊
nouw.com/annaskarblom