Mjällbusters

- I samarbete med Mjällbusters -

Allt för många drabbas dagligen av mjäll utan att veta varför, och en hel del är helt ovetande om hur de ska gå tillväga för att lindra besväret och få bort mjället.

I september i år släpps ett bra och effektivt mjällschampo som riktar sig mot moderna och aktiva män och kvinnor som drabbas av mjäll. Mjällbusters mjällschampo går att förbeställa redan i juli, och det är fri frakt inom hela Sverige.

Här nedan kommer tips på hur man använder Mjällbusters mjällschampo, fler tips finns på deras hemsida.

  1. Tvätta håret varje dag i fem dagar med Mjällbusters mjällschampo.
  2. Beroende på hur mycket problem man har - bör man underhålla håret med att använda det 1-2 ggr per vecka.
  3. Under vintertid bör man undvika att gå utomhus med blött hår. Även undvika huvudbonad om det går.
  4. Undvik produkter så som hårgelé och vax i håret. Om du måste använda hårprodukter - hitta då en produkt som är skonsam för hårbotten och som är lätt att tvätta ur.

Ett stort tips är också att tänka på vad man äter. Problem som visar sig på hud och hår är ofta förknippat med problem med mag och tarm. Mjällbusters rekommenderar att man äter någon form av kosttillskott som är anpassad för just mage och tarm, för att undvika komplikationer med hår och hud. pH-Tarmflora är ett bra kosttillskott där man ser resultat redan inom 3-4 veckor.

Har man även torr, irriterad och kliande hårbotten så är Mjällbusters Schampo ett bra val!

Torr hårbotten beror oftast på starka hår- och styling produkter, dålig sömn eller negativ stress. Oavsett anledning så gör deras schampo ett bra jobb. Om man har fler frågor om deras produkter så finns det en chatt på deras hemsida där man kan ställa frågor som man vill ha svar på.


Gillar

Kommentarer