Mitt år 2016

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har gjort väldigt mycket den här året som jag aldrig har gjort tidigare! Och det här är även året som jag har utvecklats som mest! Mycket är också hur jag har valt mina prioriteringar. Jag har vågat lämna min comfort zone inom otroligt många områden. Mitt liv (och även jag som person) har förändrats väldigt mycket på bara de senaste månaderna. Ett fullspexat och ett bra år med andra ord!:)

Höll du några av dina nyårslöften? Jag minns faktiskt inte ens om jag hade några nyårslöften förra året :)

Bästa köpet/köpen? Förutom resor, så är det nog alla kameratillbehör och objektiv. Samt min Mac Book Air, som jag tyvärr inte köpte "frivilligt" utan för att min Pro gick sönder. Dock är jag otroligt glad över att jag köpte den, då den är mycket bättre och smidigare :) Mycket kläder och smink har jag också inskaffat, hehe.

Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är! <3

Vilka länder besökte du? Jag åkte till Franska Rivieran 3 gånger, och till Marbella, Ibiza och Formentera! :) Totalt har jag spenderat 10 veckor utomlands detta år :)

Har du gjort något du ångrar? Faktiskt inte! Ibland kanske jag har "ångrat" i sista sekund att jag har skippat en fest eller en utgång för att prioritera jobb, men i slutändan så har jag aldrig ångrat det. Jag tackar mig själv för att jag har varit duktig och siktat mot mitt mål istället :) Otroligt nog kan jag räkna på handen hur många fester jag har varit på det senaste halvåret.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, skönt det!

Årets bästa film? Ingen film som jag kommer på direkt. Men om jag får säga en serie istället så är det helt klart Westworld!


Vad spenderade du mest pengar på? Resor! :)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Jadå! :D och det finns alltid någonting att vara glad för :D

Vad önskar du att du gjort mindre? Jag önskar inte att jag har gjort någonting mindre! Jag har gjort precis det jag har velat hela tiden :) Prioriteringar it is.Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2016? "This is what you came for", "Cake by the Ocean" och "Treat you better - Ashworth Remix". De 2 först nämnda tar mig tillbaka till Ibiza :)

Vad du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! Jag försöker verkligen att se det positiva i allt! Love it!

Hur tillbringade du julen? Tillsammans med familjen!

De bästa nya människorna du träffade? Jag vill i respekt inte skriva ut några namn, men jag har träffat många fina människor i år! och de vet vilka de är! :D


Gillar