Mina favoritparfymer!

- I samarbete med Parfym Online -

Godmorgon! Jag har varit uppe sen kl 9 imorse och har jobbat fram tills nu :) Snart ska jag gå igenom min garderob för att kolla vad jag ska ha på mig på kvällens event. Dessutom ser jag verkligen fram emot att få träffa min tjejkompis som jag inte har träffat på en månad nu. Så jag har saknat henne massor! Min kväll kan ni som vanligt följa på min Insta story på Instagram! (Trisiaa) :)

Jag är så himla taggad inför denna månad. Förutom massa roliga event och firanden så är det även "shopping månaden". Black Friday äger rum om ca en vecka (den 24 nov). Något som jag ska passa på att köpa är en parfym. Mina 2 absoluta favorit-parfymer är Black Opium EdP från Yves Saint Laurent, samt Britney Spears parfym Midnight Fantasy EdP. Jag älskar lite sötare dofter men även "mystiska". Vilken eller vilka parfymer är eran favorit?

En hemsida som kommer att ha en stor Black Friday rea den 24 Nov är Parfym Online, som har en hel del parfymer och märken att välja mellan! Dessutom är deras parfymer mycket billigare än i andra e-butiker och fysiska butiker, vilket bara det är hur bra som helst! Så om ni är som mig och vill införskaffa er nya parfymer eller behöver "påfyllning", alternativt ge bort i julklapp till någon, så tycker jag absolut att ni ska kika in deras Black Friday nästa vecka!

Hoppas ni får en superfin dag! Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig för dagen! Så himla taggad!Gillar