Min hårrutin

Dessa produkter använder jag till mitt hår just nu! Vissa av dem har jag kört på en längre tid medan vissa av dem är nya favoriter! Eftersom jag får en hel del frågor om vilka produkter jag använder och hur jag sköter mitt hår, så berättar jag mer än gärna om mina favoritprodukter och hur min hår-rutin ser ut!

Maria Åkerberg - Hair Therapy
MÅ slutar aldrig förvåna! Denna inpackning är helt klart min nya favorit i badrummet! Håret blir så fantastiskt mjukt och fint! Jag låter produkten sitta i 20 minuter i håret och sedan sköljer jag ut med balsam och vatten. Jag är helt såld på produkten! Dessutom är den dryg och innehåller inga onödiga ingredienser. Jag älskar denna!

John Master Organics - Honey
Den här inpackningen är också otroligt bra! Som ni märker så är jag väldigt kräsen när det kommer till hårprodukter. De måste alltså vara godkända för Balsammetoden och får därför inte innehålla parabener, silikoner eller mineralolja (som b.la. är rester från bensin). Jag brukar variera och ta denna inpackning varannan hårtvätt.

John Master - Lavender & Avocado
Mitt favoritbalsam! Man får oftast det man betalar för, och denna produkt är riktigt bra. Håret blir minst sagt fantastiskt! Den är värd varenda krona :)

Yves Rocher - I love my planet
Detta har varit mitt favorit schampo de senaste 3 åren. Den är vänlig mot håret och innehåller inte heller några "onödiga" ämnen, som jag brukar kalla det. Den är även godkänd som "sista schampo" om man kör på balsammetoden. Jag använder denna varje gång jag har använt en produkt som EJ är godkänd för BM. Färgbomben från Revlon som jag använder är tyvärr inte OK enligt BM, så varje gång jag använder den måste jag använda ett sista schampo nästa gång jag tvättar håret, för att få bort rester från silikoner och mineralolja. Det bästa med detta schampo är att den är prisvärd, dryg och naturvänlig :)

Inecto - Coconut
Sist men inte minst är ett balsam från Inecto. En otroligt prisvärd balsam som är godkänd för BM. En flaska kostar ca. 59 kr på 500 ml (vilket räcker hur länge som helst). Det finns Kokos och Argan, men älskar man kokosdoften som jag - så rekommenderar jag "coconut"!

Ett inlägg om alla styling produkter kommer nästa gång! Puss <3 Om ni har några frågor så är det bara att ställa dem!

Gillar