Löfvingkliniken

- I samarbete med Löfvingkliniken -

Botox blir mer och mer vanligt och jag tycker det är ett intressant ämne att prata om. Hur coolt är det inte att man kan använda muskelavslappnande medel för att behandla olika tillstånd i kroppen, samt förändra/förbättra vissa partier i ansiktet. Botox är känt för att använda främst i ansiktet, för att motverka rynkor, behålla ”ungdomligheten” och även få en piggare look.

När jag jobbade för Beauty Week på Stockholms Mässan fick jag lyssna på en hel del skönhetsdebatter och föreläsningar om allt inom skönhet, och en hel del handlade om just botox och ansikts-injektioner. Man lärde sig så mycket och det var så himla intressant.

Förutom att botox kan göra en snyggare, så kan man även bli av med migrän och andra komplikationer med hjälp av botox.


Löfvingkliniken är en klinik som utför flest typer av Botoxinjektioner i Skandinavien. Dem grundades 2003 av Håkan Löfving, som arbetat som legitimerad läkare sedan 1994 och specialistläkare i Neurologi i över 10 år.

Med det sagt har dem flera års erfarenhet och man kan förlita sig på att man får ett tryggt och bra resultat!


Jag gillar att effekten av en botox behandling varar länge och man behöver endast upprepa behandlingen några gånger om året, har man tur så behövs det bara 1-2. Effekten av botox sitter i ungefär tre till sex månader beroende på varje enskild person. Själva medlet av Botox försvinner efter bara någon dag, men själva resultatet sitter kvar i månader, vilket ger ett långvarigt resultat! Hur bra och smidigt är inte det?


Om ni vill lära er med om Botox så rekommenderar jag er att kika in på https://www.lofvingkliniken.se/ där ni kan hitta mer information, samt priser osv på olika behandlingar.Gillar