Lockdown - Corona

- I samarbete med Makeupsweden -

Nu har det gått snart 9 veckor sedan lockdown. Hur sjukt är inte det? Samtidigt som tiden har gått väldigt fort (om jag får säga det själv) så känns det även som en evighet sedan man kunde gå till en restaurang, träffa vänner och se rörelse i stan. Bilden ovan visar hur Time Square såg ut för cirka 4 veckor sedan, helt tomt. Och det är också här vi bor just nu. Det har äntligen börjat bli mer människor ute nu. I Central Park är det verkligt fullt med folk, en hel del är ute och tränar, cyklar, promenerar och har picknick i parken. Men majoriteten bär mask och håller avstånd från varandra. Eftersom det är lag på det.
Det är även en lag att man måste bära mask på sig om man ska gå in i matbutiker. Det har nästan blivit fashion att bära mask och munskydd. Hos Makeupsweden finns det en hel del olika typer av munskydd och masker, många av dem har även en inbyggd ventilation som gör det enklare att andas. Min favorit är deras Pro Mask med 2 ventilationer som jag tycker är riktigt snygg! Men som också är en utav deras storsäljare! Dessutom är det fri frakt inom Sverige, på alla deras produkter! Hur bra?
Med rabattkoden "makeupsweden" får ni även rabatt på deras produkter!


Jag kan knappt minnas hur livet var innan denna epidemi. Är inte det helt sjukt? Dock försöker jag alltid fokusera på det bästa i varje situation. Jag har äntligen hunnit varva ner efter de senaste månaderna, tagit tag i saker som jag har skjutit på, och ja, tagit hand om hälsan lite bättre än jag gjort tidigare osv. FOMO som jag tidigare har haft (the fear of missing out) är helt borta nu. Vilket kanske inte är jättekonstigt. Men det känns bra i själen att inte behöva stressad hela tiden och känna att man alltid missar något. För så kände jag de senaste månaderna, innan denna epidemi. Har inte ni också fått er en liten tankeställare efter denna period? Vad man kanske borde vara mer tacksam över och vad man kanske borde fokusera mer på när denna epidemi är över?
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229