Lediga jobb

- Inlägget är i samarbete med Uniflex -

Om du letar efter jobb (heltid eller deltid) så kanske Uniflex bemanningsföretag är något för dig?

Uniflex är ett berättigat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena försäljning, kundservice (så som Kundtjänst-medarbetare, innesäljare, callcenterpersonal, fältsäljare), industri ( dvs. montörer, produktionspersonal, cnc-operatörer, kvalitetskontrollanter), lager, logistik (truckförare, lagerpersonal), bygg (Träarbetare, betongare, målare, anläggningsarbetare), el och kontor/administration (telefonister, assistenter, receptionister, växelpersonal).

Som anställd hos Uniflex kan man knyta värdefulla kontakter och få stor erfarenhet av arbetslivet. Uniflex söker hela tiden personal som har skicklig drivkraft, hög flexibilitet och är ambitiösa i sitt arbete. Uniflex passar både de som vill jobba heltid men även de som vill fylla ut annan sysselsättning med extra jobb, som t ex. studerande med mera.

Alla anställda börjar med någon form av provanställning som vanligtvis varar i 6 månader. Därefter blir man tillsvidareanställda. Lönen förutsätter per timme och den anställde är garanterad en viss lön beroende på anställningstid och kollektivavtal. Uniflex har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden.

Ett uppdrag utsträcker sig vanligen över en eller några månader, men kan även också vara så kort som bara några timmar. En av fördelarna med att vara anställd på Uniflex är att de är ett stort börsnoterat bemanningsföretag, vilket ger mycket kontakter och en bred arbetslivserfarenhet.

Jag själv har jobbat väldigt mycket via bemanningsföretag, då jag jobbade mycket med event tidigare. Det har varit så otroligt roligt och givande. Man blir många erfarenheter rikare (på kort tid) samtidigt som man har fått träffa väldigt mycket människor och knytit kontakter. Om man gillar att ha ett jobb där inte varje dag är sig den andra lik, så kan jag starkt rekommendera att gå via bemanningsföretag.

Gillar