Lån

- I samarbete med Privata Lån -

Idag finns det ett flertal alternativa lån att välja bland, även om man måste uppfylla långivarens krav innan man kan bli godkänd. Det viktigaste är att man är myndig och bosatt i Sverige (folkbokförd) samt har en årsinkomst som är högre än 120 000 kr om året, men det är också viktigt att man inte har några tidigare skulder hos Kronofogen. Dock gör det inget om du sedan tidigare har betalningsanmärkningar, för det finns fortfarande långivare som kan bevilja ett lån ändå, så länge man inte har ett aktivt skuldsatt hos Kronofogen vill säga.

Hos Privata lån kan man hitta en hel del olika typer av lån på en och samma hemsida. Allt ifrån sms lån, snabblån, samlingslån, bolån, bilån och lån med säkerhet. Lånen kanske låter självklara, men hos Privata Lån kan man följa deras guide på vad som kännetecknar ett privatlån och hur dem skiljer sig ifrån de andra vanliga lånen som också finns på dagens marknad. Vissa lån kan även vara högkostnadskrediter vilket kan vara bra att läsa mer om.

Sedan finns det även lån utan säkerhet, som innebär att banken inte frågar efter någon säkerhet, såsom borgensman eller någon form av pant.

Det positiva med lån är att den mest uppenbara fördelen är att man kan köpa något som man för tillfället inte kanske skulle ha råd med. Det är allt vanligare att ta lån - så som till en bil, en bostad osv. Tänk om man var tvungen att spara ihop pengar för att kunna köpa sin första bostad kontant till exempel. Många kämpa redan hårt idag för att spara ihop till kontantinsatsen för att sedan kunna ta lån till sin nya bostad.

Man kan ta lån både som privatperson och företag. Många företag tar lån för att kunna expandera sina företag, vilket kan gynna dem en hel del i längden. Men det är också viktigt att man vet att man vet att man kan betala tillbaka sen, och om man är orolig att det kan bli svårt att betala tillbaka så kan det vara bättre att avstå.

På deras hemsidan kan man även läsa om uppläggningsavgifter, hur de olika kostnaderna skiljer för olika lån, när uppläggningsavgiften måste betalas, jämföra olika bankers uppläggningsavgifter, hushåll med många lån, vad det är för ränta på olika lån, och mycket mer!


Gillar