Kortio

- I samarbete med Kortio -

 Kortio hjälper konsumenter att hitta rätt på kreditmarknaden.Kortio och deras samarbetspartners har tillstånd att beskriva kort- och låneförmedling och står under Finansinspektionens tillsyn. Förutom erfarenhet sedan år 2013 är dem också oberoende kreditförmedlare som är fristående från kort och låne-institut.

Några av fördelarna med att betala med kreditkort under semestern är att med med en del kort inte har någon årsavgift, samt får upp 60 dagars räntefri kredit. Kreditkort för resa är ett även ett bra alternativ. Om man betalar resan med kreditkort blir man även försäkrad med marknadens bästa försäkringar och avbokningskydd, Vissa kreditkort tar heller inte ut någon extra avgifter när man är utomlands. Utöver dessa ovanämda fördelar ger många kreditkort även återbäring på allt man köper med kreditkortet (spara upp mot hela 3%). Om kortet skulle bli stulet under resan så är det omöjligt för tjuven att tömma hela bankkontot.

På den svenska marknaden finns över 120 kreditkort som har olika försäkringar och fördelar. Hos Kortio kan man hitta det kort som passar bäst för en, och man kan enkelt jämföra olika kreditkort, även om det finns ett stort utbud. Tex. Easyliving har 0% valutapåslag, som är bra att tänka på innan man väljer kreditkort.

Enligt deras jämförelse kostar det inte mer att ha ett kreditkort än ett kontokort. Man får dessutom alla förmåner på köpet och upp till 60 dagar räntefri kredit.

Gillar

Kommentarer