Kontorshotell

- I samarbete med Hagalunds Kontorshotell -

Hoppas allt är superfint med er! Själv är allt bara toppen! Är i skrivande stund i Monaco / Monte Carlo och har semester med familj. Utöver att vi bara tar det lugnt och njuter av värmen och semester, så håller jag även på att planera inför kommande tiden. Har så mycket saker som jag vill göra så nu har jag även tänkt ta tag i något som jag inte har trott att jag skulle "våga". Vad det blir får ni veta lite längre fram. Men gud så taggad jag är!! Jag är en sån som alltid går på magkänslan, och det har alltid visat sig vara det bästa.

Det som dock är officiellt bokat i sommar är att jag ska resa till Los Angeles och till Las Vegas. Jag har längtat tillbaka till Vegas varje dag sen jag åkte från därifrån i vintras haha. Så det ska bli så kul att åka dit igen, men denna gång stannar vi längre i Vegas! Och denna gång kommer det vara över 30 grader i skuggan, om inte närmare 40 grader då det är öken.

Förutom all ledighet så blir det även jobb för min del! Det bästa med mitt jobb är att jag kan jobba från vartsom helst typ. Från hemmet, på semestern, på café. eller på kontor osv.

1:a Juni öppnar Hagalund ett kontorshotell i Stockholm och Solna. Som kreatör, företagare och entreprenör behöver man en givande, inspirerande och bra miljö att arbeta i. Hagalunds kontorshotell är ett fexibelt kontorshotell.
Jag själv tycker att det är otroligt viktigt att trivas där man arbetar, men det handlar mer än bara en plats att jobba på - Miljön och människorna man sitter med har en viktig faktor som även gör den stora skillanden. Hos Hagalund Stockholm / Solna får man ett nätverk och kontor på samma ställe. Hur bra?

Gillar

Kommentarer