Klassförsälning

- I samarbete med Gogrilla -

Att sälja grillsåser och tacokit till folk man känner är ett bra sätt för att tjäna pengar till sin skolklass eller lag. Gogrilla erbjuder föreningar & skolklasser att sälja deras efterfrågade produkter, på ett enkelt och roligt sätt. Det går till så att man med hjälp av säljkataloger visar upp dem till släkt, grannar och på arbetsplatser som därefter kan välja vad dem vill köpa, och på så sätt bidra till föreningen, skolklassen eller laget. Från att alla har beställt från säljkatalogen så tar det 2-5 arbetsdagar tills alla varor har levererats, och därefter kan de delas ut till dem som har beställt. När man delar ut varorna så tar man samtidigt betalt - och vinsten behåller man direkt.

Produkterna så som tex. deras grillsåser, Tacokit, Hot Sauce, Senap och Ketchup samt deras grillkassar är väldigt lättsålda och väldigt populära hos just släkt, grannar och även på föräldrarnas arbetsplatser. Några tips för att öka försäljningen är att berätta vart pengarna ska gå till (tex. till en klassresa eller träningsläger eller vad du pengarna ska gå till), berätta att dem stödjer genom ett köp, att produkterna levereras direkt hem till dörren och att det finns något gott för alla, plus att förpackningarna är väldigt fina och fungerar utmärkt att ge bort i present.Klassförsälning med Gogrilla är väldigt kul och enkelt!

Jag minns när jag gick i skolan och vår klass ville samla in pengar till en klassresa. då gjorde vi samma sak! Vi sålde snabbt då det gick åt fort! :) Så himla smidigt!

Gillar