Jobb

- I samarbete med Hagalunds Kontorshotell -


Hoppas allt är superfint med er! Själv är allt bara toppen! Jag är i skrivande stund i NYC som majoriteten av er kanske redan vet. Igår var det Thanksgiving så det firar vi med långhelg. Själv firade jag Thanksgiving med middag med vänner och genom att bara ta det lugnt. Igår var min första lediga och lugnaste dag sedan jag kom hit skulle jag säga. Det var verkligen välbehövligt!
I veckan bestämde jag mig även att jag ska stanna kvar i NYC under jul och nyår. Det hade varit så himla mysigt att fira jul med familjen och träffa alla vänner, men jag insåg tillslut att det skulle bli alldeles för stressigt i mitt schema. Så jag kommer dessvärre inte hem under jul. Jag som även tänkte passa på att jobba i Stockholm.

1:a Juni öppnade Hagalund ett kontorshotell i Stockholm och Solna. Som kreatör, företagare och entreprenör behöver man en givande, inspirerande och bra miljö att arbeta i. Hagalunds kontorshotell är ett fexibelt kontorshotell.
Jag själv tycker att det är otroligt viktigt att trivas där man arbetar, men det handlar mer än bara en plats att jobba på - Miljön och människorna man sitter med har en viktig faktor som även gör den stora skillanden. Hos Hagalund Stockholm / Solna får man ett nätverk och kontor på samma ställe. Hur smidigt och bra?

Det smidigaste med att hyra arbetsplats på ett kontorshotell är att allt ingår och att man har kort uppsägningstid. Allt är enkelt och flexibelt. Om företaget växer och behöver mer platser så är det enkelt att hyra ett större rum. Detsamma gäller om man skulle behöva ett mindre rum.

Saker som ingår är: kaffe, frukt, internet, scanner, skrivare, kopiator, konferensrum, mindre mötesrum, post- och pakethantering och larmsystem samt övervakning av vaktbolag.


Gillar

Kommentarer