Inredning och kakel

- I samarbete med Golvshop -

Hej !
Hoppas ni har fått en bra start på denna härliga påsk! Det känns helt underbart att Stockholm bjuder på sol och varmt väder! Nu känns det äntligen som vi är påväg mot sommar! Själv ska jag fira påsk hemma i Stockholm tillsammans med nära och kära, för efter påsk åker jag till Paris! Vilket jag verkligen ser fram emot! :D

Något som jag älskar är inredning. Ett intresse som jag faktiskt inte delar så mycket på min blogg - har jag kommit på. Kanske borde jag borde jag göra det? vad tycker ni? Jag älskar iallfall att inreda och fixa i hemmet, och framförallt när man kan se det fina resultatet när man matchar möbler, färger och dekorationer tillsammans. Jag gillar modernt, ljust, och stilrent. Ovan kan ni se lite inspirationsbilder på vad jag tycker är snyggt :)

Hos Golvshop finns det en hel del utbud av kakel och klinker till hemmet, man kan även få lite inspiration på hur man kan ha det på deras hemsida! Själv så älskar jag (som ni kanske redan kan gissa) ljusa färger, gärna i färgerna vitt, beige eller ljusgrått. Val av rätt kakel gör så himla mycket i hemmet, och man kan verkligen få den stil som man vill ha det! Jag älskar Golvshops sortiment av kakel - och det finns en hel del olika mönster och färger att välja mellan, både för kök och badrum!

Jag har redan fixat en hel del i hemmet - med nya möbler och dekorationer! Köket är ljust och allt går i vitt och beige, tillsammans med guld och silver detaljer. Vilket jag älskar!

Ha en superfin påsk!

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Galet fin inredning verkligen!<3
nouw.com/sarahlinnsliv