Inredning

- I samarbete med Best Canvas -

Innan jag åkte till New York så bytte jag ut nästan alla mina möbler, en total "renovering" där jag köpte massor med nya möbler och dekorationer. Jag älskar när det är ljust, rent och "cleant". En blå sammets soffa gav den perfekta färgklicken i vardagsrummet, tillsammans med matchande gulddetaljer. Jag skaffade också en sittpuff har jag också länge hade funderat på att införskaffa, så jag inredde vardagsrummet med en beige sittpuff - som passar både i vardagsrummet och i somrummet, alternativt i en walk-in closet.

Det enda som saknas nu är att dekorera väggen. Jag gillar inte när det är för tomt på väggarna, det får gärna vara en tavla lite överallt. Om man hänger upp flera tavlor på samma vägg i ett snyggt mönster så kan det bli riktigt snyggt tror jag, håller ni inte med?


Men en eller två foto-tavlor (alternativt 3 mindre tavlor) hade varit fint på väggen. Best Canvas har ett jättehärligt utbud av snygga canvastavlor där man kan framkalla sina egna personliga bilder till en eller flera vackra canvastavlor. Hur personligt är inte det? Perfekt om man vill ha en personlig touch i hemmet, som är på familjen, sitt husdjur eller något som man helt enkelt inte kan hitta någon annanstans. Perfekt att ge bort i present eller liknande också. Jag själv älskar Canvastavlor och har själv några från innan, men nu känner jag att jag vill ha några nya från nytagna bilder som jag har tagit det senaste året.


Har ni tips på något som jag borde ha på min tomma vita vägg? Ska man köra på någon speciell färg? Eller tavlor i svart & vitt? Eller kanske ljusa färger? Eller med guld och silver tryck? Jag kan ju erkänna att jag har lite beslutångest när det finns så mycket fint att välja mellan. Men en bild på New York hade kanske inte varit helt fel?


Hos BestCanvas.se kan man enkelt framkalla sina bilder till Canvastavlor, på deras hemsida kan man steg för steg välja hur man vill ha tavlan. Man kan välja storlek på tavlan, vad man vill ha för kantalternativ samt tillhörande ram. Det är väldigt smidigt och jag rekommenderar deras tjänst! :) Jag har även en rabattkod som ni kan använda om ni vill, rabattkoden TRISIAA15 ger 15% rabatt på allt.Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229