Idun Minerals

Idun Minerals har varit en stor favorit hos mig sedan några år tillbaka nu! De perfekta produkterna för mig som har känslig hy! :) Jag använder deras foundation dagligen (både till vardags och till fest) och jag använder Norrsken i nyansen SVEA. Idun Minerals har två stycken flytande foundations, Norrsken och Nordic Veil. Norrsken har en lättare täckning, medan Nordic Veil är mer täckningsbar :) Det bästa med denna foundation är att den håller hela dagen, och jag behöver aldrig fixa min bas under dagen, vilket är superskönt! Samtidigt som huden får andas!

Deras face primer är också superbra! Den innehåller bland annat aktiv kol som ger näring till huden!


Här har vi min absoluta favorit concealer. Strandgyllen har 2 st nyanser, en ljusare och en lite mörkare. Den har bra täckning och är väldigt dryg så den räcker länge! Älskar den!


Hur söta är inte deras förpackningar? :D Deras bronzer använder jag också dagligen!


Jag har verkligen fått något för bruna och lila/rosa ögonskuggor på sistone. Det är verkligen de enda färgerna jag använder när jag sminkar mina ögon. Men det är så fint! Och somrigt! Så denna palette använder jag superflitigt nu!


Perfect Eyebrows är den perfekta ögonbrynsgelen som håller hårstråna på plats hela dagen! Jag gillar även att använda denna för att få en lite varmare färg på mina bryn!

Liquid eyeliner är också en produkt som jag inte kan leva utan. Jag använder eyeliner varje gång jag sminkar mig :) Och denna penna gör det enkelt att applicera eyeliner så den blir som jag vill ha det! Enkel att jobba med och den håller sig på plats hela dagen!
Sedan har vi en heltäckande concealer som är perfekt att ha under ögonen.

Här är deras senaste nyhet! Lip Crayon som finns i flera superfina färger! :D

Gillar

Kommentarer