I trafiken

- I samarbete med Trafikförsäkring -


Att ta körkort är på min bucket list och det ska jag snart ta tag i (igen)! Jag har redan tagit en del körlektioner och hann även skriva teoriprovet - som jag klarade på första försöket. Men tyvärr så flyttade jag utomlands direkt efter teoriprovet så när jag var tillbaka i Sverige igen så hade teoriprovet gått ut och jag behöver nu göra om det. Tyvärr så gjorde jag inte det direkt vilket jag verkligen ångrar nu! Men jag ska ta tag i det igen, för körkort vill jag ha förr eller senare :)

Det jag gjorde när jag studerade till körkortsprovet var att läsa körkortsboken och öva på likande frågor på datorn inför själva teoriprovet. Mitt tips är att läsa boken först (helst inte den snabblästa) och därefter öva på körkortsfrågor online. Man kan även testa att göra teoriprovet gratis på olika hemsidor om man vill ha lite extra övning! Vilket kan vara skönt, för då blir man mer självsäker när man sedan ska göra provet på riktigt.

Jag har alltid haft ett intresse för bilar, mer eller mindre. Men på senaste så har jag blivit ännu mer intresserad! Jag har många vänner som har ett stort intresse för bilar och i USA blev mitt intresse större. Strax innan jag åkte till USA så jobbade jag även för TESLA, vilket också var en rolig erfarenhet! Att jobba i deras Showroom gjorde så att man lärde sig en hel del, vilket var jättekul!

Något som är otroligt viktigt när äger en bil är att ha en trafikförsäkring, och enligt lag måste man ha en trafikförsäkring om man äger ett fordon. Vissa förstår inte vikten med att ha en försäkring, men det är verkligen jätteviktigt! För ingen ska behöva bli utan ersättning om det sker en olycka. En trafikFörsäkring ger en ersättning när man själv blir skadad, eller någon annans egendom skadas av ditt fordon. Hur bra? Hos trafikförsäkring.se kan man hitta en hel del olika försäkringar, vilket jag starkt kan rekommendera!

Det sista man vill göra är att krocka utan en försäkring, och dessutom är det olagligt att köra utan en trafikförsäkring. Om man vill ha en halv försäkring eller helförsäkring är upp till var och en, men det är garanterat bättre att ha en helförsäkring som täcker allt.


Gillar

Kommentarer