Hur man får fler besökare till sin hemsida

- I samarbete med Hjalmar Company -

Hej och hoppas allt är superfint med er!

Idag tänkte jag ta upp något som jag får får väldigt ofta frågor om, och det är om hur man kan få fler besökare till sin blogg eller hemsida. Första svaret på frågan är att dela sin blogg och hemsida på sina sociala medier, såsom Instagram, Facebook, Youtube osv.

Mitt andra svar på frågan är och den viktigaste punkten är: SEO (search engine optimisation), som på svenska heter sökoptimering.

SEO är en förkortning av sökmotoroptimering, och har en viktig roll när det kommer till spridning av sin hemsida. Sökmotorer och framförallt Google är viktiga källor till besökare. Ju bättre SEO en hemsida har, desto högre rankning får man på Google; och ju högre rankning på Google man har desto mer besökare får man. Hur får man då bättre SEO? Jo, genom att lära sig hur Google läser en sida; genom sökord, länkar osv. Hjamlar Company är ett företag, även kallad SEO-byrå, som är ett företag med bas i Stockholm och Moheda. Dom är SEO - experter och hjälper företag med sökmotor-optimering. dom hjälper helt enkelt företag att fixa högre positioner på Google och ökar dess relevanta trafik. Hur bra är inte det? Hjalmar Company hjälper till med on-page optimering, länk arbete, copywriting och designer för att öka värdet för de besökare som kommer till webbplatsen från en sökmotor. Dem sätter ett pris och en rimlig förväntat på deras tjänster och sen om man som kund accepterar det så kommer man med stor sannolikhet bli en nöjd kund.

Jag tycker detta är en perfekt tjänst att använda sig av om man vill vända sig till proffs som kan hjälpa en att få sin hemsida att synas mer genom Analytics, SEO, Ads och säljande hemsidor.

SEO är ett viktigt verktyg om man vill lyckas med sin hemsida och blogg! För vem vill inte ha fler besökare till sin sida?


Gillar

Kommentarer