Hur man bleker tänderna hemma!

- I samarbete med Shanas -

Alltså hur smidig är inte denna produkt? Under hela 2 veckors tid har jag testat denna 2in1 produkt, som innehåller en LED el tandborste, tandblekning och tandblekningsskena i LED. Den är så himla smidig att använda då man bara efter 16 minuter bleker tänderna, genom att ha LED skenan i munnen som man kopplar till mobil eller dator. Man får med alla olika typer av uttag (som passar både iPhone, Samsung osv.)


Eltandborsten har även flera olika inställningar av lägen, med val av både Clean, White, Polish och Gum care. Den har även en LED lampa i sig för att bleka tänderna ytterligare. Hur bra är inte det när man ändå ska borsta tänderna? Älskar! Känns även extra lyxigt att borsta tänderna med denna.


Företaget heter Shanas, och ägaren av företaget är inget mindre än grymma Shana som är både tvåbarnsmamma och entreprenör som följde sin dröm och uppfyllde den! Denna produkt är helt magisk och jag kan starkt rekommendera den till alla som vill ha fina, vita och friska tänder!

Hitta produkten HÄR.

Jag behövde inte använda produkten alls många gånger tills jag fick det resultat jag ville ha! Det absolut bästa är att mina tänder varken ilar eller får fläckar efter användning, vilket jag annars alltid får utav andra tandblekningsprodukter. Så denna produkt får helt klart 10/10! Denna produkt kommer göra så att mina tänder behåller sig vita utan några "biverkningar". Så underbart! Ni kan även se resultatet efteråt, och hur dem såg ut innan. Dem var gulare innan, men nu är dom helt vita, precis som jag vill ha dem! :D


Produkten hittar ni hos Shanas.se samt mer information om produkten där!

Ni kan även se en video hur jag använder produkten på min Instagram, här.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,

Smidigt! 😊

nouw.com/elinm