Hur jag stylar mitt hår!

- Pressutskick -

Jag får dagligen frågor om mitt hår, vilket jag tycker är jättekul, så därför tänkte jag dela med mig utav tips och tricks på hur jag får volym i håret medan jag inte förstör håret allt för mycket när jag stylar det! Men även tips på hur jag får håret att växa snabbare!


1. Skydda håret mot värme.

Det första jag gör när jag har tvättat håret är att använda värmeskydd i håret (endast i längderna dock - sprayar man i hårbotten blir håret snabbt fett). Jag använder värmeskydd även om jag inte ska styla håret med locktång eller plattång. Hårfönen och solen sliter lika mycket på håret! Värmeskydd skyddar helt enkelt håret mot slitage. Jag använder Stockholm REF Heat Protection Spray , som även ger glans och lätt stadga, och dessutom är den 100% vegan och cruelty free. Denna produkt använder jag direkt efter duschen i vått hår. Min andra favorit-heat protection är Batiste Heat & shine. Kan starkt rekommendera dem båda!


2. Volym i håret som håller i flera dagar

Min absoluta favoritprodukt när det kommer till volym är helt klart denna Volym Spray från Sebastian Professional. Om det är en hårstylingprodukt som jag inte kan leva utan är det denna! Jag har använt denna produkt i flera år nu (tror jag är inne på 7:e året eller något sådant). Det är den produkten som ger mig volym i håret som håller i flera dagar. Dessutom är den dryg, så den räcker i flera månader! Jag sprayar den endast i hårbotten efter jag har tvättat håret. Tips: Föna håret efter applicering, för extra volym! Älskart!

3. Tvätta inte håret så ofta

Ett bra tips om man inte vill slita på håret så mycket är att undvika att tvätta håret för ofta. Om man är van vid att tvätta håret varannan dag är ett tips att börja använda torrschampo! Jag använder endast torrshampoo från Batiste. Produkten ger bra volym och får håret rent på bara några sekunder! Original och Tropical är mina 2 favoriter!

4. Använd hårolja!

Sist men inte minst, återfukta håret i jämna mellanrum! Jag använder hårolja från Moroccanoil. Förutom att den återfuktar håret så doftar den också helt underbart! Jag får ofta komplimanger på att mitt hår doftar gott :) Tack vare denna! Jag applicerar endast hårolja i topparna, OM jag inte ska tvätta håret dagen efter - då applicerar jag även hårolja i hårbotten innan jag lägger mig, för då växer håret snabbare :)

Alla produkter kommer från Cocopanda som är min favorit-hemsida när det kommer till skönhetsprodukter! Dessutom har dem dom bästa priserna på marknaden! Älskart!

Gillar

Kommentarer