Hur jag stylar håret!

Innan jag stylar håret använder jag ALLTID värmeskydd. Tro mig, håret blir så otroligt förstört om man inte gör det. Om man inte vill ha tovigt hår och kluvna toppar med andra ord. Jag brukar för det mesta använda värmeskydd från Desert Essence, om jag inte ska platta håret - då använder jag istället Studio Line från L'Oreal. Produkten gör så att håret håller sig rakt längre. Detta värmeskydd har varit min favorit sedan flera år tillbaka!

Efter värmeskyddet använder jag min one and only: Volym spray från Sebastian Proffessional, som är den enda stylingprodukten jag använder för tillfället. Det är faktiskt min hemlighet till en snygg och hållbar volym i håret! Det bästa av allt är att volymen håller i sig till nästa tvätt! Love it! Direktlänk HÄR!

Sedan använder jag plattång eller locktång, beroende på hur jag vill ha håret :) Jag använder endast de från Ga.Ma då de är de värmetängerna på marknaden som sliter minst på håret. De är mycket skonsammare mot håret än vad många andra lock-/och plattänger är, vilket är super!! Jag har använt dem i cirka 4-5 år nu, och jag kommer nog aldrig gå tillbaka till något annat märke! Om det inte kommer ett ännu bättre märke med ännu skonsammare tänger vill säga!

Jag använder Batiste's torrschampo! Vilket är den absolut bästa på marknaden enligt mig! HÄR finns den.

Sist men inte minst använder jag hårolja i topparna! Det är så himla viktigt att hålla håret återfuktad så att man får starkt och fint hår <3 Länkar till produkterna hittar ni nedan <3 Alla nämnda produkter är godkända för balsammetoden.

Redkens hårolja från Diamond serien är också superbra! (Länk här!)

Gillar

Kommentarer