Guldplåster för ansiktet


För några dagar sedan fick jag hem ett paket från Ansiktsmaskbutiken. Paketet innehöll Dead Sea Mineral Mask, Mud Mask, Face Scrub, soap och Collagen Eye bag mask.

Tre av produkterna kommer från Dr Organic, som är en favorit hos mig sedan tidigare (och ekologiska dessutom)! Deras Sea Mineral Mud Mask har jag haft innan, men de andra två är nya för mig! Jag älskar verkligen Mud Mask och kan starkt rekommendera denna! Man får så len hy och huden blir ren och fin! Perfekt om man vill få bort massa orenheter eller har oljig hy :) Mudmasken från Swederm var också riktigt bra, och ett extra stort plus för att den är 100 % naturlig!

Ansiktsskrubben hade en härlig doft av honung och höll vad den lovade! Jag har hittills aldrig blivit besviken på Dr Organic. Ett bra och prisvärt märke med andra ord, som håller vad de lovar :)


Sist men inte minst är "guldplåstret" som den kallas! Som är perfekt om man vill ta bort påsar under ögonen eller bara vill boosta hyn med massa extra fukt! De innehåller collagen vilket bidrar till stramare och mjukare hud, samtidigt som den stimulerar återväxten av nya hudceller och återställer hudens naturliga PH-balans. Hur bra? Jag gillade dem starkt! Jag har haft en riktig spa-dag idag, med mudmask och guldplåstret (30 min), och min hy känns helt fantastiskt!


I samarbete med.

Gillar