Glitter Oil & Caramel Butter

Häromdagen testade jag några nya produkter från Naturativ, ett märke som jag aldrig hade prövat tidigare. Så jag hade inga som helst förväntningar, det enda jag visste var att de är ekologiska, naturliga och veganska. Bara det är ju ett plus! Jag prövade deras Bodu Butter Caramel, Body Balm Lemongrass, Tinted Immuminating balm och Glitter Oil.


Denna kroppsolja ger ett jättefint skimmer på huden, kolla bara hur mycket glitter det är i?! Jag älskar allt som har med glitter att göra, så denna produkt är verkligen något för mig, haha! Jag kommer använda den i sommar, när jag vill känna mig extra fin. Den passar både på dagen och på kvällen, när man vill piffa upp brännan lite! SÅ himla snyggt. Den ger en perfekt lagom mängd skimmer - utan att det ser alldeles för onaturligt ut :)

Glitter Oil: HÄR

Okej, denna body butter. Jag älskar body butter's! Men jag är så otroligt kräsen. Och denna body butter är PRECIS i min smak! (Detta händer inte ofta kan jag säga, så denna produkt ska ha all CRED) Doften är helt MAGISK och huden blir bra återfuktad. En doft av: Caramel, Lemon & Vanilla. Jag är på riktigt såld! Nu äntligen kan jag börja använda body butters igen! Denna får 5 av 5 stjärnor! Utan tvekan.

Body Butter Caramel: HÄR .

Naturativ's body balm är minst sagt lika bra som deras body butter. Gillar man fräschare dofter (Lemon & Coconut) så är denna perfekt! Dock föredrar jag doften på Body Buttern, då jag gillar sötare dofter! :)
Body Balm: HÄR

Sist men inte minst så har vi tinted illuminating balm, ett vårdande balsam som jämnar ut hudtonen och ger glans. Den rekommenderas att ha på benen, men man kan även ha den på andra kroppsdelar. Resultatet blir ett naturligt GLOW på huden med en touch av skimmer. Jag upplevde huden väldigt mjuk och återfuktad. I love it! Hittills har jag bara testat den på armarna. Men jag ser fram emot att få använda den i sommar, när man kan bära klänning och vara barben. :)
Tinted Balm: HÄR

Har ni testat någon utav dessa produkter? :)


Pressutskick.

Gillar