Fotboll.com

I samarbete med Fotboll.com

Fotboll.com är en samlingsplats för allt som har med fotboll att göra, och är en utmärkt sida för de som älskar fotboll. Där kan man även hitta alla matchtröjor från de största fotbollslagen i Europa. Den ultimata samlingsplatsen för alla fotbollsälskare.

Är man ett riktigt fan är det nästan ett måste att ha en tröja som visar vilket lag du hejar på! Butikerna de samarbetar med säljer kläder från alla landslag och klubbar (även tröjor från andra länder), och alla är såklart äkta. Det finns även tröjor i storlekar så det passar barn! Dvs. I storlekarna 128-176 cm, för både stora och små. När man hittat de kläder man önskar köpa så kan man klicka sig direkt till den butik som säljer varorna.

På hemsidan kan man se ett urval av dagens matcher, listor med alla stora fotbolls ligor, och se vilka matcher som visas vilken dag. Samt se alla resultat, statistik, matcher, fotbollens historia, fakta, uppdaterade nyheter samt odds och betting i allmänhet. Hemsidan är såklart helt kostnadsfritt för alla användare. Om man spelar en match så gör man det inte på fotboll.com utan hos de spelbolag de rekommenderar. Om ni vill veta mer så är det bara att besöka deras hemsida :)


Gillar

Kommentarer