Företagslån för små och medelstora bolag

- I samarbete med Capcito -

De senaste åren har det tyvärr blivit allt svårare att få hjälp med finansiering. Dessvärre har mer än hälften av alla små - och medelstora bolag i Sverige inte fått den hjälp de önskat. Detta beror på att banker prioriterar större bolag, vilket gynnar dem mer med andra ord. Så därför kommer Capcito in i bilden! Capcito är ett företag som minst sagt vill hjälpa och stötta företag som behöver den hjälp de önskar! Dem erbjuder företagslån, fakturaköp och checkkredit för både små och medelstora företag. De har funnits sedan 2015 och var faktiskt först i Sverige med att göra fakturafinansiering till en helt digital produkt :)

Dem underlättar för små och medelstora företag att få tillgång till den typ av finansiering som varje enskilt företag är ute efter, det vill säga om man tex. snabbt behöver täcka en oväntad kostnad som dykt upp eller om man önskar en löpande kredit som man kan använda när man väl behöver den. Deras företagslån är ett enkelt sätt att låna pengar till företaget, oavsett om man vill investera i bolaget eller täcka kostnader.

På deras hemsida kan man läsa mer om deras tjänster och få mer information! De har även så att man kan räkna ut hur mycket det skulle kosta att låna direkt på hemsidan. Där man enkelt och snabbt kan se kostnad för amortering och ränta, beroende på belopp och låneperiod. Supersmidigt!


Gillar

Kommentarer