Företagarna

- I samarbete med Företagarna -

Företagarna är en organisation som vill att företagare ska ha alla förutsättningar för att ha möjligheten att ta sina verksamheter till nya nivåer och nå sina målsättningar på både nationell och lokal nivå. Företagarna erbjuder praktisk hjälp, kunskap och nätverk, men även opinionsfrågor inom politik för att man ska kunna få ett bättre företagarklimat i Sverige. Att minska skatteuttaget för företag och företagare samt minska regelbördan är några utav deras samlingsfrågor.

Företagarna är perfekt för entrepenörer och personer som driver eget företag eller andra organisationer.

Man kan få både juridisk hjälp, dokumentmallar, krishantering och ekonomitjänster, samt förmåner på inom kontorsinredning, betallösningar och drivmedel.

Som medlem hos Företagarna bidrar man till bättre företagarpolitik samt så får man tillgång till nätverk (lokalt och i hela Sverige), utbildning och kunskap (digitalt eller där du bor). Det finns 3 olika typer av medlemskap hos dem. Företagare, Solo och Kompanjon, och i dessa medlemskap ingår bland annat: 3 månaders fri försäkring, fri juridisk rådgivning per telefon, rabatter och förmåner hos bland annat på resor, hotell, elektronik, bilar, telefoni, försäkringar osv, arbetsgivarhandboken och företagarna räntekoll. Ett medlemskap gäller i tolv månader och betalas årsvis. Varje år arrangerar även Företagarna möten i deras lokala föreningar i hela Sverige. Där man kan nätverka, gå på utbildningar samt workshops. Men även träffa andra inom samma områden och knyta kontakter.

Jag själv har nu haft eget företag sedan några år tillbaka, Jag startade mitt företag år 2016, och att driva eget är något som jag tycker är jättekul, men det är också ett stort steg att ta! Det finns många fördelar med eget företag, men det tillkommer även en del ansvar, och därför kan det vara bra att få hjälp och tips utav proffs. På deras hemsida kan man även läsa vad de vanligaste misstagen företagare gör, vilket är bra att veta när man startar företag.


Gillar