Flyttfirma

- I samarbete med Grabbarna Flytt -

Hej! Hoppas allt är jättefint med er!

Här är allt toppen! Har fått fira jul i solen i år, i rättare sagt Thailand, vilket känns helt underbart! Har hunnit vara en vecka i Thailand nu men känns som vi varit här en månad, vi har hunnit med så mycket :) Kan knappt förstå att det är ett nytt år snart. Detta året har varit helt fantastiskt. Jag har hunnit med så mycket detta år, vilket känns underbart. Jag har träffat så härliga nya människor, flyttat ihop med världens bästa kille och rest en del. Bästa året hittills, helt klart!

På tal om flytt så vet jag en hel del vänner och bekanta som ska flytta under det nya året, och kanske även du? och därför vill jag även dela med mig utav ett tips om man vill ha flytthjälp, dvs. hjälp med att bära och flytta möbler om man ska flytta.

Flyttföretaget ”Grabbarna Flytt” är en flyttfirma i Sverige och Finland som startades 2015, utav 3 killar som extraknäckte vid sidan av studierna när vänner och familj behövde flytthjälp. Glada killar som hjälper till oavsett trasiga hissar osv. Dem är väletablerade i både Stockholm och Helsingfors.

Flytta ska vara roligt, och ännu bättre är det när man har positiv energi runt omkring sig - samtidigt som man får hjälp med att lyfta tunga möbler.

Jag om någon har flyttat runt en hel del de senaste 2 åren, och mestadels i New York, hade verkligen önskat att man hade Grabbarna Flytt där då också - så hade allt gått mycket smidigare. Så det är skönt att man har flyttat tillbaka till Stockholm nu! :D

Hoppas ni också har haft en fantastiskt år! Nu börjar solen gå ner i Phuket och vi ska snart ut och äta middag.

Kram på er!


Ps. Nu är det bara några dagar kvar till Nyårsafton!

Gillar